Συμμετοχή σε Projects

vagiotis  dennis metaxas 

Τεχνικό Γραφείο Κ. Βαγιώτης

Ιστότοπος παρουσίασης του τεχνικού γραφείου του Κ. Βαγιώτη, με έδρα τον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Ένα σύγχρονο website με ενδεικτικό portfolio καθώς και με ειδικού ενδιαφέροντος νέα/ανακοινώσεις. Με χρήση ΕΛ/ΛΑΚ, flat σχεδιασμό και responsive υλοποίηση, καταφέρνει να αναδεικνύει κάθε πληροφορία με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο, χωρίς πολύπλοκες δομές και περιττά στοιχεία.

Dennis Metaxas Portfolio

Ιστότοπος παρουσίασης της δουλειάς του καλλιτέχνη Ντένη Μεταξά. Ένας απόλυτα μινιμαλιστικός σχεδιασμός, που ενώ αισθητικά μπορεί να παραπέμπει σε παλαιότερων εποχών σχεδιαστικές λογικές, στην πραγματικότητα αποτελεί έναν πλέον σύγχρονο και ενδεδειγμένο τρόπο προβολής μιας πληροφορίας, με απλότητα και αμεσότητα, αναδεικνύοντας ευθέως το περιεχόμενο χωρίς απόπειρες εντυπωσιασμού.

 ecoc doc athens  

Documentation Centre on European Capitals of Culture

Σε συνεργασία με τη ΔΑΕΜ Α.Ε. αναπτύχθηκε για λογαριασμό του ΟΠΑΝΔΑ το portal του Κέντρου Τεκμηρίωσης Ευρωπαϊκών πολιτιστικών πρωτευουσών, μια μεγάλη βάση δεδομένων με πληροφορίες και οπτικοακουστικό υλικό για κάθε ευρωπαϊκή πολιτιστική πρωτεύουσα από την Αθήνα του 1985 μέχρι τις υποψήφιες πόλεις για το 2018. Βασισμένο σε ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικό και με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών, το D.C.C.C. αποτελούσε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστοσελίδας.

 
   

Δες επίσης: